Rob De Groof

"Wat ik nu vertel in mijn trainingen had ik 15 jaar geleden zelf niet geloofd... maar ik heb de transformaties bij mijn cliënten met eigen ogen waargenomen."

Wie is Rob?

Rob is reeds sinds 2010 actief als hypnotherapeut. Zijn Amerikaanse mentor, Jeffrey Stephens, leidde hem op in de kunst van de directe hypnose. Rob leerde van Jeffrey hoe je in korte powersessies iemands leven voorgoed een positieve wending kan geven. Sinds vele jaren is Rob ook de officiële trainer voor een aantal gerenommeerde hypnoseprogramma’s, waaronder Jeffrey Stephens Protocol (wereldwijd), Sheila Granger Virtuele Maagband (België en Nederland) en Bob Burns The Swan (België en Nederland).

Rob geeft o.a. zelfhypnose, basis & gevorderde cursus hypnose, Jeffrey Stephens Protocol, Virtuele Maagband Training, sporthypnose en de cursus Out of the Blue.

Naast zijn functie als hypnosecoach en hypnotherapeut, is Rob ook zaakvoerder van het HypnoseCentrum.be. Rob is een expert in hypnose en hypnotherapie en verzorgt opleidingen en workshops. 

Hij is ook een veelgevraagde spreker op hypnoseconventies en congressen wereldwijd.

 

specialisaties

Stop4Ever

Sporters

Artiesten

Prestaties

Virtuele Maagband

certificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Certified Children Hypnotist
  • Life Coach
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.