waarom kiezen voor hypnomeno?

De menopauze heeft op heel wat vrouwen een stevige impact. De symptomen van de menopauze uiten zich zowel op fysiek, emotioneel als psychologisch vlak. Opvliegers, nachtelijk zweten, mood swings: het hoort er allemaal bij. Althans, dat denken de meeste vrouwen. Er is echter een oplossing voor. Met HypnoMeno pak je deze symptomen efficiënt aan.

Dit unieke programma staat bekend voor zijn uitstekende resultaten en maakt komaf met de ongemakken die onlosmakelijk verbonden lijken met de menopauze. En het mooiste? Iedereen kan met HypnoMeno aan de slag en er de vruchten van plukken.

de symptomen van de menopauze verlichten dankzij hypnose

Herken jij de symptomen van de menopauze?

  • Word jij meermaals ‘s nachts wakker, badend in het zweet?
  • Heb je zowel overdag als ‘s nachts last van opvliegers?
  • Last van een droge vagina?
  • Houdt spierpijn je in de greep?
  • Ervaar je het gevoel alsof je soms buiten je lichaam leeft en geen controle meer hebt?
  • Ben je vaak verward, kan je je moeilijk concentreren en voel je je vaak neerslachtig of angstig?
  • Kom je dikwijls prikkelbaar en kattig uit de hoek en ben je snel geïrriteerd?

Weet dat je je bij deze effecten van de menopauze helemaal niet hoeft neer te leggen. 

Met de juiste behandeling pak jij dit aan.

 

Wat is de menopauze eigenlijk?

We spreken hier nu wel van de effecten van hypnose op de menopauze, maar die menopauze, wat is dat nu eigenlijk? Deze periode begint meestal tussen de 45 en 55 jaar en betekent de overgang van vruchtbaar naar onvruchtbaar. Tijdens deze periode wordt er minder oestrogeen en progesteron aangemaakt. Wanneer zit je in de menopauze? Wel, als je al een jaar lang op een natuurlijke manier niet meer ongesteld bent, dan zit je in de menopauze. Gemiddeld is dit ongeveer rond de 50 jaar. Wanneer je officieel in de menopauze belandt, is geen vaststaand feit, dit is heel persoonsgebonden en hangt grotendeels af van je genen.

waarom hypnose werkt

Niet alleen wij zeggen dat hypnose efficiënt is om de symptomen en ongemakken van menopauze te bestrijden, en merken dat bovendien elke dag in de praktijk, hypnose wordt ook geadviseerd door de North American Menopause Society. Door aan de slag te gaan met je onderbewuste en je gedachten, ben je in staat om de negatieve effecten die de menopauze in je lichaam teweegbrengt in te dijken. Helemaal van de pijntjes en ongemakken ben je misschien niet verlost, maar wees maar zeker dat de frequentie een heel stuk minder wordt. Zweten, een minder goede nachtrust, angst, depressieve gevoelens en verwardheid? Pak ze aan met deze therapie en ga een stuk rustiger, fitter en alerter door het leven. Wij helpen je met de nodige tools en tricks op weg.

Waarom zou je je wagen aan vage oplossingen of huis-tuin-en keukenmiddeltjes als de meerwaarde van hypnose al meermaals bewezen is? Ondertussen zijn er heel wat studies en rapporten die de heilzame werking van hypnose bij menopauze staven. Zo blijkt uit een recente bevraging in de Verenigde Staten dat als je een aantal sessies volgt, je veel minder last hebt van opvliegers. Ondertussen is dat al klinisch bewezen door tal van professoren.

 

welke verschillen merk je?

Met behulp van hypnose krijg je weer meer controle over je lichaam en dus je leven. Je beseft beter welke processen zich allemaal in je lichaam voltrekken en kunt er beter mee omgaan. Bovendien voorzien we een professionele audio-opname, zodat je er ook verder zelf mee aan de slag kunt. In sommige gevallen verdwijnen de symptomen helemaal en in zowat alle gevallen is de hinder een heel stuk minder.

 

welke oplossingen hebben we voor je?

Bij HypnoseCentrum.be kun je terecht voor hypnose die de symptomen van menopauze aanpakt. Je hebt de keuze uit een programma van 4 – 5 of 6 sessies. In deze sessies komt onder meer het volgende aan bod:

We gaan met je onderbewustzijn aan de slag, zodat je minder last hebt van opvliegers en die onverklaarbare warme gloed die vaak de kop opsteekt. Uit eerdere resultaten blijkt alvast dat we door hypnose de frequentie en kracht van deze warmteopstoten aardig kunnen terugbrengen. Ook andere symptomen verminderen of verdwijnen volledig.

We leren je visualiseren waardoor je de symptomen efficiënt kunt aanpakken. Het is een techniek die wat oefening vergt, maar die iedereen onder de knie kan krijgen.

Verder behoren ook suggestie en ontspanningsoefeningen bij de aanpak. Kortom een heel aantal tools die je in handen krijgt om de vervelende verandering in je lichaam aan te pakken.

Meer weten over de behandeling?

Wens je meer te weten over de sessies, het effect van hypnose op de menopauze of de oplossingen die we je kunnen aanreiken? Neem contact met ons op of boek gelijk je afspraak in. Zo kunnen we samen aan het verlichten van jouw menopauze werken. Tientallen vrouwen zijn je reeds voorgegaan en gaan een stuk vrijer door het leven.

Studies bewijzen de efficiënte werking van hypnose op de symptomen van de menopauze

Wij mogen de impact van hypnose op het onderdrukken van de symptomen van menopauze dan wel elke dag in de praktijk merken, ondertussen zijn er ook heel wat wetenschappelijke studies verschenen die dit onderbouwen.

Zo verwijzen we graag naar:

Clinical Hypnosis in the Treatment of Post-Menopausal Hot Flashes: A Randomized Controlled Trial

Tijdens dit onderzoek aan de Universiteit van Texas onder gecontroleerde omstandigheden werden 187 vrouwen opgevolgd die kampten met opvliegers. En dit niet sporadisch, maar minimaal 7 keer per dag of 50 keer per week en gedurende een periode van minimaal 4 jaar. Gedurende 12 weken werd er een behandeling met hypnose uitgevoerd, een combinatie van fysieke sessies en audio-opnames. Gedurende deze periode nam het aantal opvliegers met 75% af en de vrouwen waren ook razend enthousiast over de resultaten. Meer nog, heel wat vrouwen hadden geen symptomen meer en gingen een stuk vrijer door het leven.

Het is maar één van de wetenschappelijke studies die de effecten van hypnose bewijzen. Meer wetenschappelijke publicaties kan je hier terugvinden.

 

De Hypnomeno formules

HypnoMeno Brons

HypnoMeno Brons

4 sessies
+ Audiohypnose MP3
€647

HypnoMeno Zilver

HypnoMeno Brons

5 sessies
+ Audiohypnose MP3
€777

HypnoMeno Goud

HypnoMeno Goud

6 sessies
+ AudioHypnose MP3
€887

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.