traumarelease

Soms dragen we zaken mee in het verleden die een blijvende impact hebben gehad. Deze impact kan heel groot zijn, maar soms ook heel subtiel. De symptomen hier van halen de kwaliteit van ons leven soms drastisch naar beneden en dat ons dagdagelijkse leven wordt belemmerd. Hypnose kan jou hierbij helpen.

Op een veilige manier focussen we op verwerking en loslaten. Samen met jou bespreken we de aanpak, zodat dit afgestemd is specifiek op jouw noden. Indien er vragen zijn, kan je altijd eerst even contact op nemen om zo te kijken hoe we best van start gaan.

Trauma1

neem contact op voor een gesprek

Aangezien elk trauma verschillend is neemt onze therapeut eerst contact met je op om te bespreken welk pakket het beste bij jou past.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op:

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.