Bekend van:

Internationaal Succesprogramma getest door "Goed Gevoel".

Dé sleutel naar blijvende controle over je eetgedrag

Zet een baanbrekende stap in je gezondheidsreis met onze unieke hypnose-aanpak

Herken je jezelf in één of meerdere van de onderstaande punten?

  • Je hebt talloze diëten geprobeerd zonder blijvend succes.
  • Je voelt dat je zelfvertrouwen en motivatie een boost nodig hebben.
  • Traditionele gewichtsverliesmethoden voelen niet effectief of passend voor je.
  • Je wilt de onderliggende mentale triggers van je eetgewoontes aanpakken.
  • Je zoekt begeleiding en ondersteuning die verder gaat dan alleen een dieetplan.

Het is tijd om het anders en efficiënter aan te pakken!

Maak kennis met het Internationaal Succesprogramma: de Virtuele HypnoMaagband.

 

Het Virtuele Maagband Programma is een revolutionair, niet-chirurgisch alternatief dat gebruikmaakt van klinische hypnotherapie om je gedrag en houding ten opzichte van eten en bewegen te veranderen. Het helpt je om je gewichtsverliesdoelen te bereiken en te behouden.

Hoe werkt het?

Het Virtuele Maagband Programma bestaat uit meerdere sessies waarin je leert om je perceptie van voedsel en beweging te veranderen. Het is geen tovermiddel, maar een hulpmiddel dat je helpt om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Gratis informatiegesprek

We snappen dat dit een grote beslissing is. Daarom bieden we een gratis informatiegesprek van 15 minuten aan, zodat je kunt begrijpen hoe ons programma werkt en hoe het jou kan helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.

 

Tijdens onze videocall bespreken we:

  • Hoe het Virtuele Maagband Programma werkt.
  • Hoe hypnose je kan helpen bij je gewichtsverliesreis.
  • Welke formule de beste is voor jou

Eén van de journalistes van Goed Gevoel testte ons Virtueel Maagband Programma uit... lees haar verslag...

Krachtige HypnoseSessies Op Jouw Maat

Tijdens onze hypnosesessies maken we gebruik van zeer krachtige technieken om jouw onderbewustzijn te overtuigen van je nieuwe doel: "op een gezonde manier vermageren". De sessies zijn steeds aangepast aan jouw behoeften en zijn dus zeer sterk gepersonaliseerd.

Een programma met een bewezen en doeltreffende aanpak

Ons virtueel maagbandprogramma werd gecreëerd in de UK door Sheila Granger. Wereldwijd wordt dit succesprogramma toegepast, met schitterende resultaten. Onze zaakvoerder, Rob De Groof, is de enige officiële trainer voor dit programma in de Benelux. Je it bij ons dus direct aan de bron.

AudioHypnose MP3 als ondersteuning

We zorgen voor blijvende ondersteuning, los van de verschillende hypnosesessies, door middel van enkele audiohypnose MP3's.

Het verhaal van Laura...

Al jaren kampte ik, een 38-jarige moeder van twee, met overgewicht. Ik had talloze diëten geprobeerd zonder blijvend succes, en ik voelde me gefrustreerd en ontmoedigd. Het leek wel alsof ik nooit mijn ideale gewicht zou bereiken. Maar toen ontdekte ik op een dag het Virtuele HypnoMaagband programma.

Na een uitgebreid intakegesprek met mijn hypnotherapeut begon ik aan mijn reis met dit programma. Tijdens de hypnosesessies werkte ik aan het herprogrammeren van mijn onderbewustzijn, het veranderen van mijn eetgewoonten, en het verbeteren van mijn emotionele relatie met voedsel. Ik merkte al snel dat mijn verlangen naar ongezonde voeding afnam en dat ik me sneller verzadigd voelde bij kleinere porties.

Dankzij het programma leerde ik om meer intuïtief te eten en mijn lichaam te geven wat het echt nodig had. Ik ontdekte dat ik nu kon genieten van mijn favoriete maaltijden zonder schuldgevoel en dat ik me beter voelde dan ooit tevoren. Ik was niet alleen in staat om gewicht te verliezen, maar ook om dit resultaat vast te houden, zonder ooit het gevoel te hebben dat ik op dieet was. Wat een opluchting en een overwinning voor mij!

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Tijdens hypnotherapie wordt een persoon begeleid naar een staat van diepe hypnose en gerichte aandacht. In deze staat is een persoon meer open voor positieve suggesties en kan hij of zij toegang krijgen tot hun onderbewustzijn, waar negatieve gedachten en gedragingen opgeslagen kunnen zijn. De hypnotherapeut kan vervolgens suggesties doen om de persoon te helpen zijn of haar uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te maken.

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

Niemand kan het resultaat van een therapeutische sessie garanderen, ook wij niet. Dit is een multi-sessie programma wat als voordeel heeft dat je hypnotherapeut kan bijsturen waar nodig.  

"Ervaar de kracht van hypnotherapie en begin je reis naar een gezondere jij"

Ons Team
Rob-square-1-1-1-1-1.webp
Shana2-1-1-1-1-1-1.webp
Ontwerp-zonder-titel-40-1-1-1-1-1.webp
Foto-Katleen-e1598528384271-1-1-1-1-1.webp
2-2-1-1-1-1.webp