HOOFDPIJN EN MIGRAINE

Pijn is niet altijd negatief, vaak heeft het een functie. Wanneer je lichaam pijn ervaart, is dat een signaal dat er iets mis is. Maar wanneer het pijnsignaal geen functie meer heeft, kan er gesproken worden van chronische of uitbehandelde pijn. In plaats van al die dure behandelingen en medicatie, kan hypnose als een alternatief dienen.

Hypnosetherapie is niet enkel functioneel voor migraine, maar voor alle vormen van hoofdpijn. Hoofdpijn en migraine kan je helemaal lam leggen, vaak kan je niets ondernemen buiten wat medicatie slikken en rusten tot het weer over gaat. Die pijn is niet enkel vervelend, maar kan ook zorgen voor misselijkheid, overgeven of gevoelig zijn voor licht en geluid. Of het nu migraine-aanvallen zijn, of periodes van hoofdpijn die dagenlang kunnen aanhouden; hypnosetherapie kan een oplossing bieden.

Hoofdpijn
migraine

Kan Hypnosetherapie mij helpen?

Indien er geen ernstige, medische reden is voor je hoofdpijn of migraine en er niets aan te doen is buiten medicatie en rust nemen, is hypnosetherapie zeker iets voor jou.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

“Zonder brein geen pijn”. De interpretatie van pijn gebeurt in onze hersenen, maar de beleving van pijn kan beïnvloed worden door hypnose. Bij chronische pijn heeft de pijn geen functie. Tijdens een hypnosesessie vragen we je onderbewuste dan ook om die pijnsignalen niet meer door te geven. Enkel indien er geen reden meer is om pijn te hebben, schakelen we met hypnose dat signaal uit. Dankzij hypnose kan je hoofdpijn of migraine dragelijk genoeg worden om er nog mee te kunnen functioneren, de pijn wordt minder hevig en je hebt weer controle over jezelf. In sommige gevallen verdwijnen de hoofdpijnen en de migraineaanvallen volledig.

Hoeveel kost zo'n sessie?

 Een sessie kost 150 euro. Vaak is één sessie voldoende.

(Voor deze sessie kan je een gewone “Hypnosesessie” inboeken bij de afspraken)

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.