fbpx

AGORAFOBIE/ PLEINVREES

Agorafobie of pleinvrees is niet eenduidig. Je voelt je angstig en paniekerig indien je je vertrouwde omgeving moet verlaten, maar die angst kan verschillende vormen aannemen. Je kan bang worden om te reizen, omdat je dan het gevoel hebt dat je niet meer terug kan keren of vast zit. Je kan je angstig voelen wanneer je op een plaats bent met veel mensen of net op een plaats waar niemand is en er te veel open ruimte is. Onbekende straten of plaatsen kunnen je onrustig maken. Of je durft je huis niet uit omdat je denkt dat iemand je gaat uitlachen of aanvallen. Agorafobie heeft vele vormen, maar ook verschillende gradaties. Je kan een lichte onrust voelen, maar nog wel functioneren buiten je vertrouwde omgeving. Je kan ook aan een ernstigere vorm van pleinvrees lijden, in die mate dat je helemaal niet durft te wijken van waar je je veilig voelt. Agorafobie kan ook met allerlei andere factoren samen hangen; zoals rijangst, vliegangst, sociale angst, angst voor dieren of insecten, paniekaanvallen en hyperventilatie.

de angst om je veilige omgeving te verlaten

Kan hypnose mij helpen?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last heb van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je pleinvrees niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je agorafobie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig, en situaties of zaken die vroeger een trigger waren, zijn dat nu niet langer.

hoeveel kost zo'n sessie?

In slechts één sessie helpen we je voorgoed van agorafobie af. Een sessie kost 150 euro.

Voor een FobieStop kies je voor de “Hypnosesessie” bij de afspraaktypes.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Shopping Basket