vliegangst

Heb je een hekel aan vliegen? Krijg je het benauwd wanneer je denkt aan vastzitten honderden meters boven de grond? Heb je nare gevoelens wanneer je in een vliegtuig zit, zoals misselijkheid of hartkloppingen? Of laat je je tegenhouden om een lange reis te maken doordat je bang bent om op een vliegtuig te stappen? Laat je niet belemmeren door je vrees, hypnose kan je helpen om een heerlijke en onbezorgde vakantie tegemoet te vliegen.

Aviofobie of vliegangst is een veelvoorkomende fobie. Vaak heeft vliegangst een andere oorzaak, zoals claustrofobie of hoogtevrees, maar ook sociale angst of angst om te braken. Een andere trigger voor aviofobie kan het gebrek aan controle zijn. Wanneer je vliegt, heb je immers niet de mogelijkheid om het vliegtuig te besturen en dat kan je onrustig maken. Of een incident uit het verleden, zoals erge turbulentie ervaren of je ziek voelen tijdens een vlucht, kan ervoor zorgen dat je nooit meer in een vliegtuig wil stappen. Je bent niet de enige: bij veel mensen is de angst zo groot, dat ze liever op de grond blijven.

Vliegangst kan een aantal onaangename symptomen met zich mee brengen, onder andere:

  • beven
  • gespannen spieren
  • hartkloppingen
  • ademhalingsprobleme
  • zweten
  • duizeligheid
  • misselijkheid
  • maag- en darmproblemen
  •  hyperventilatie
  • stress
vliegangst (3)
vliegangst (2)

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Vaak is je vliegangst niet in verhouding met de risico’s van het vliegen zelf, dat komt omdat die angst diep is geworteld in je onderbewustzijn en daardoor werkt hypnose zo goed om die angst te verhelpen. Met hypnose kunnen we ontdekken wat die triggers zijn en hoe die angst in je onderbewuste terecht is gekomen. Daarvoor maken we gebruik van ons FobieStop™ programma, en halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk. Lees hier meer over FobieStop™.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je angst om te vliegen niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging. Je voelt je rustig en veilig, en kan weer zonder problemen een vlucht boeken.

hoeveel kost zo'n sessie?

Wil jij van deze vervelende angst af en een ticket naar de zon boeken? Of wil je deze vakantie een verre reis maken zonder je zorgen te hoeven maken? Maak dan een afspraak voor FobieStop, door het afspraaktype “Hypnosesessie” te kiezen. In slechts één sessie helpen we je voorgoed van je fobie of angst af. Een sessie kost 150 euro.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.