Kan hypnose mij helpen?

Een allergische reactie is een vorm van gedrag, je reageert negatief op iets van buitenaf. Je onderbewuste creëert lichamelijke reacties op stof, pollen, voeding, etc. Daarom werkt hypnosetherapie zo goed bij het verhelpen van een allergie.

Via hypnose vragen we je onderbewuste om dat negatieve gedrag niet meer te vertonen. Je onderbewuste reguleert je immuunsysteem om chemicaliën in je lichaam vrij te maken wanneer je in contact komt met een bepaalde stof.

Die allergische reactie is verankerd in je onderbewuste. Via hypnose kan op een makkelijke manier het onderbewuste worden aangesproken om niet meer dat allergische gedrag te vertonen of om dat allergische gedrag draaglijk te maken.

Je immuunsysteem gedraagt zich weer normaal.

Dat wil zeggen: geen dure medicijnen, geen ziekenhuisbezoeken, geen chemische stoffen in je lijf, maar wel de hulp van een hypnosetherapeut en de kracht van je eigen onderbewuste.

allergie verhelpen dankzij hypnose

Helpt hypnose voor elke allergie?

Iedere allergie die zich later in je leven heeft gemanifesteerd, en dus niet is aangeboren, kan verholpen worden met behulp van hypnose. Schaaldieren, noten, kattenhaar, pollen,… een korte power-sessie is vaak voldoende om je van je allergie af te helpen.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Via één korte, krachtige sessie veranderen we de reactie van je lichaam op een bepaalde stof. We overtuigen je onderbewuste om een allergische reactie niet meer vertonen, of — indien deze stof écht niet goed voor je is — om de reactie comfortabel te maken. Bijvoorbeeld, in plaats van het opzwellen van de keel waardoor je naar het ziekenhuis moet, zal deze reactie volledig uitblijven of zal je keel een beetje kriebelen.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.