Bedplassen behandelen
met hypnose

Bedplassen komt zowel bij kinderen als bij volwassenen voor. Vaak wordt bedplassen gezien als iets om je voor te schamen, maar het is perfect normaal en makkelijk op te lossen door middel van hypnose. Wanneer er geen fysiologische oorzaken zijn voor het bedplassen, zoals het onvermogen leeg te plassen of blaas- of prostaatproblemen, is het best mogelijk dat bedplassen net als nagelbijten of tandenknarsen gewoon een lastige en onbewuste gewoonte is.

Natuurlijk kan bedplassen diepere gevolgen hebben: schaamte, sociale angst, weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld, boos of bang worden, of zelfs gepest worden. Hypnose kan een snelle en permanente oplossing bieden voor bedplassen, zodat jij of je kind er niet onder lijdt.

mijn kind plast in bed
help ik plas nog in bed

Kan hypnose helpen?

Bedplassen is te verhelpen door middel van hypnose. Het is een waardige en stressvrije oplossing voor zowel jongeren als volwassenen. Het is een vorm van negatief gedrag, en ieder negatief gedrag kan met behulp van hypnose vervangen worden door een positief gedrag. Indien het bedplassen een andere oorzaak blijkt te hebben, zoals een traumatische gebeurtenis of een angst, pakken we de oorzaak van het probleem aan dankzij hypnose.

Hoe gaat zo'n sessie in z'n werk?

Tijdens zo’n hypnosesessie vragen we je onderbewustzijn niet meer in bed te plassen omdat het geen nut heeft. De hypnosetherapeut overtuigt je onderbewustzijn van het feit dat bedplassen niet langer positief is.

hoeveel kost zo'n sessie?

In één a twee sessies helpen wij jou of jouw kind van bedplassen af. Een sessie kost 150 euro.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.