spreken voor een groep

Spreekangst of de angst om te spreken voor een groep, is iets waar veel mensen last van hebben. Je krijgt een paniekreactie op het moment zelf, je handen worden klam en je wordt helemaal rood, je begint te zweten, misschien vergeet je zelfs wat je wou zeggen en klap je dicht. Misschien valt het best mee eens je voor de groep staat, maar heb je jezelf al dagen en nachten op voorhand opgejut voor die ene presentatie of uiteenzetting en ben je op van de stress.

Spreken voor een groep kan beangstigend zijn. Misschien heb je het gevoel dat je jezelf gaat belachelijk maken, of voel je je niet zelfzeker genoeg om alle ogen op jou gericht te hebben. Of een nare gebeurtenis uit het verleden zorgt ervoor dat je opeens niet meer durft. Of komt je angst voort uit iets anders, zoals blozen, zweten of stotteren. Wat de oorzaak ook is, hypnose kan een uitweg bieden. Hypnose kan ervoor zorgen dat je zelfzeker, doeltreffend en helder je betoog kan voeren, zodat niets nog in je weg staat.

Spreken voor groepen 1
Spreken voor groepen (2)

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last heb van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Om je spreekangst te behandelen, maken we gebruik van ons FobieStop™ programma. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je spreekangst niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je angst verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig, en situaties die vroeger en trigger waren, zijn dat nu niet langer. Je bent zelfzeker, helder en kalm in je betoog.

Hoeveel kost zo'n sessie?

Een sessie kost 150 euro.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.