ANGST VOOR DE TANDARTS

Is het voor jou niet altijd lente in de ogen van de tandartsassistente? Niemand vindt een tandartsbezoek fijn, maar wanneer je te bang bent om zelfs maar een afspraak te maken is het mogelijk dat je lijdt aan tandartsfobie.

Die angst kan verschillende oorzaken hebben: misschien heb je een onaangename ervaring of een nare herinnering aan een tandartsbezoek, of ben je bang voor een verdovingsinjectie of de boor. Misschien vrees je dat je pijn zult lijden, of dat je mond zal bloeden. Of ben je op voorhand allerlei horrorscenario’s aan het afspelen in je hoofd.

Niet enkel volwassenen hebben last van angst voor de tandartsstoel, ook kinderen kunnen behoorlijk bang worden. Dat kan omdat ze geen pijn willen, of omdat ze op school allerlei griezelige dingen hebben gehoord. Zowel bij kinderen als bij volwassenen kan het uitstellen van een tandartsbezoek problemen geven aan tanden, kiezen en tandvlees.

Sommige tandartsen stellen een algehele verdoving voor, maar dat lost je angst niet op. Hypnose is effectief, werkt onmiddellijk en haalt je angst voor de tandarts weg voor de rest van je leven.

Tandarts (2)
Tandarts (3)

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last heb van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Om je angst voor de tandarts te behandelen, maken we gebruik van ons FobieStop™ programma. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

Hoe gaat zo'n sessie in z'n werk?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je angst niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je angst voor een tandartsbezoek verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig in de tandartsstoel.

Hoeveel kost zo'n sessie?

Een sessie kost 150 euro. Kies “Hypnosesessie” als afspraaktype voor deze sessie.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.