Tandenknarsen

Tandenknarsen komt vaak voor tijdens het slapen, maar ook wanneer je wakker bent kan je er last van hebben. De oorzaak voor dat tandenknarsen kan voor iedereen anders zijn, maar de meest voorkomende redenen zijn stress of angst.

Tandenknarsen kan vervelend zijn voor jezelf of voor anderen die het moeten aanhoren, maar het kan ook blijvende schade aanrichten aan je gebit. Tandenknarsen kan er zelfs voor zorgen dat je slecht slaapt, dat je hoofdpijn ontwikkeld en zelfs pijn in je nek of schouders. Vaak wordt er voor tandenknarsers een splint of opbeetplaat voorgeschreven, maar via hypnose ben je vaak al in één sessie van je tandenknarsen af en hoef je niet iedere nacht zo’n vervelend apparaatje in je mond te stoppen.

Tandenknarsen1
Tandenknarsen (3)

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Tandenknarsen gebeurt onbewust, je krijgt een signaal dat ervoor zorgt dat je kaken en je tanden niet kunnen ontspannen, maar eigenlijk is het niets meer dan een vervelende gewoonte. Je onderbewuste gebruikt het tandenknarsen om met stress of angst om te kunnen gaan. Via hypnose leren we je onderbewuste dat het niet meer hoeft te tandenknarsen. Door hypnose wordt je onderbewuste opnieuw geprogrammeerd zodat dat oude, negatieve gedrag van tandenknarsen kan vervangen worden door een nieuw, positief gedrag.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.