verslaving

Wanneer je verslaafd bent, ben je de controle kwijt over jezelf. Je presteert minder goed op je werk of tijdens je studie. Misschien heeft je verslaving ook invloed op je sociale relaties of op je financiële situatie. Je hebt je een sterke drang om te gebruiken en je denkt de hele tijd aan het object van je verslaving. Bovendien ben je verslaafd om de verkeerde redenen: het kan onschuldig zijn gestart, voor het plezier, maar nu is het een manier om negatieve gevoelens te onderdrukken, te ontsnappen, je zelfzeker te voelen,.. Hypnosetherapie kan je helpen om weer vat te krijgen op je verslaving of om er voorgoed mee te stoppen.

verslaving1
verslaving (3)

HELPT HYPNOSE VOOR ELKE VERSLAVING?

Verslaving kan veel vormen aannemen. Je kan verslaafd zijn aan alcohol, tabak of drugs (ook indien je niet verslaafd bent kan je een alcohol- of drugprobleem hebben) maar ook aan seks, of aan aandacht, of aan gamen, of aan gokken, of aan een substantie die slecht voor je is zoals bijvoorbeeld dingen eten of drinken die je lichaam niet kan verteren.

Disclaimer: indien je verslaafd bent, blijf dan de hulp en steun van een arts of andere organisatie ontvangen. Indien je bezorgd bent over gezondheidsproblemen die het gevolg zijn van je verslaving, consulteer dan een arts.

Voor welke verslaving kan ik terecht bij het hypnosecentrum?

Een aantal verslavingen waarvoor je terecht kan bij het HypnoseCentrum:

Tabak

Alcohol

Drugs

Seks

Aandacht

Gamen

Gokken

Hoe gaat zo'n sessie in z'n werk?

Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon. Uiteraard trachten we je te helpen binnen zo weinig mogelijk sessies, maar dat zal voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel wordt aangepast. Een sessie kost 150 euro.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.