Diabetes type 2

Wanneer je diabetes type 2 hebt, heb je een onstabiele bloedsuikerspiegel en is je productie en opname van insuline onvoldoende. Het is een chronische ziekte en wanneer je er aan lijdt, moet je vaak een streng dieet volgen en insulinespuiten krijgen. Diabetes type 2 is de meest voorkomende vorm van diabetes en lijkt mensen boven de 40 jaar vaker te treffen. Vaak is type 2 diabetes verbonden aan overgewicht en een gebrek aan lichaamsbeweging.

verhoogde bloedsuikerspiegel
chronische aandoening
verhoogd bloedsuikerspiegel

Kan hypnotherapie helpen?

Indien je diabetes type 2 hebt, kan hypnose een oplossing bieden. Dankzij hypnose stabiliseert je bloedsuikerspiegel en de opname en productie van insuline. Eén sessie is voldoende om je voorgoed van je diabetes type 2 af te helpen, dat wil zeggen: geen medicatie, geen insulineprikken, geen vervelende lichamelijke reacties. Hypnose is ongevaarlijk, effectief, blijvend en werkt onmiddellijk.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een hypnosesessie spoort de hypnosetherapeut je lichaam aan om te functioneren zoals het hoort. Dat wil zeggen dat je bloedsuikerspiegel vanzelf stabiliseert en je lichaam zichzelf weer in balans brengt.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.