verleden loslaten

Wanneer er iets gebeurt in je verleden, zoals een angstige gebeurtenis of een stressvolle situatie, gebeurt het soms dat je dat met je blijft meedragen. Je kan het niet loslaten, blijft er bewust of onbewust aan denken, en het belemmert je in je dagelijks leven. Soms weet je gewoon niet hoe je je verleden moet loslaten, of heb je het gevoel dat je niet mag loslaten, ook al wil je dat nog zo graag. Hypnose kan je helpen om je verleden voorgoed achter je te laten.

Indien je verleden je blijft achtervolgen, kan dat een negatieve invloed hebben op je levenskwaliteit, je fysieke en mentale gezondheid, en je relaties met anderen. Indien je je gevoelens niet goed kan plaatsen of kanaliseren, en dus ook niet verwerken, gedraag je je anders en kan je zelfs fysieke problemen krijgen. Je hebt het gevoel dat het een stempel op je drukt, dat het je definieert. Dat hoeft niet zo te zijn. Laat je verleden niet langer in de weg staan van je geluk en neem contact met ons op.

verleden loslaten1
verleden loslaten (2)

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Met behulp van hypnose helpen we je beter om te gaan met je verleden en kunnen we er voor zorgen dat je eindelijk je verleden achter je kan laten. We spreken je onderbewuste aan om de negatieve emoties die aan je verleden verbonden zijn te verminderen, en vervangen die door positieve emoties. Zo kan je vrij en onbezorgd aan je toekomst beginnen, zonder vast te zitten aan je verleden.

Indien je iets hebt meegemaakt in het verleden dat traumatiserend was, heb je misschien meer baat bij ons TraumaRelease™ programma. Met behulp van hypnose helpen we je om het trauma te verwerken. We spreken je onderbewuste aan om de negatieve emoties die aan het trauma verbonden zijn te verminderen en vervangen je reactie op triggers van buitenaf. Die triggers identificeren we en schakelen we uit, zo zorgen we ervoor dat je wat er gebeurd is een plekje kan geven.

Afhankelijk van hoeveel sessies je onderbewustzijn nodig heeft, zorgen we ervoor dat we verwerken wat nodig is zodat je verder kan met je leven. Uiteraard trachten we dit te doen binnen zo weinig mogelijk sessies, maar zal het voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel aangepast wordt.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.