woedebeheersing

Iedereen voelt zich wel een keer kwaad of gekwetst, woede en agressie kunnen heel heftige emoties zijn en meestal raak je wel uitgeraasd. Wanneer je deze emoties echter niet meer onder controle hebt, en ze een grote rol beginnen spelen in je leven, is het tijd om hulp te zoeken.

Wanneer je je woede niet meer onder controle heb ga je;

  • schelden,
  • schreeuwen,
  • vechten,
  • slaan,
  • schoppen,
  • iets kapot maken,
  • met iets gooien,
  • jezelf pijn doen,
  • anderen pijn doen…

Het is normaal om soms wat heviger te reageren op dingen die je boos maken, maar wanneer het fysieke en emotionele schade toebrengt aan jezelf of anderen dan kan hypnose een hulpmiddel zijn om je woede te beheersen.

woedebeheersing (3)
woedebeheersing1

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Kwaad of agressief worden, hoe heftig die reactie ook is, is een gedrag en een gedrag kan door middel van hypnose worden geherprogrammeerd. Tijdens een hypnosesessie vervangen we dat negatieve gedrag van agressie naar een positief gedrag van kalmte.

 

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een hypnosesessie vragen we je wat er precies met je gebeurt wanneer je kwaad wordt of wat jouw triggers zijn. Wat ervaar je als negatief? Wat zou je graag willen in plaats van dat negatieve? Tijdens een hypnosesessie herprogrammeren we je onderbewuste om dat oude, negatieve gedrag te schrappen, en een nieuw, positief gedrag in de plaats te stellen. We schakelen je oude triggers uit en zorgen er samen voor dat je weer rationeel kunt reageren op dingen die eerst agressief maakten, of dat je kwaadheid onder controle blijft. Je zult nog wel boos kunnen worden om bepaalde zaken, maar je reactie zal een stuk minder heftig zijn.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.